Het is niet pluis met onze camper

Niet alles loopt gesmeerd…

BAM…! Een grote knal, veel geknars, en een dikke rookpluim: het is niet pluis met onze camper. Tijdens een ritje op de A30 begeeft de motor het met een diepe zucht. De camper laat zich uitrollen en komt tot stilstand op de vluchtstrook. Een plas olie die steeds groter wordt geeft aan dat er een serieus probleem is. Is dit echt het einde van de camper?

Het is even wachten, maar eindelijk komt de afsleepdienst. De camper wordt naar een veilige parkeerplek gebracht, waarna hij wordt opgehaald door de monteurs. Zo onderhand zijn zij wel bekend met onze oude, blauwe vriend.

Door de lockdown zijn alle bijeenkomsten geannuleerd. De camper stond op stal en daardoor missen we hem niet. Na onderzoek blijkt dat er een flink gat is geslagen in de motor… Onbekend hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar het betekent wel dat er een andere motor in moet.

motorblok met een gat erin van de stap-in camper

Een nieuwe gereviseerde motor wordt vanuit Engeland overgevlogen. Oude motor eruit, nieuwe motor erin. Het is een flinke klus. Na een paar weken wachten kwam het goede nieuws: de camper loopt weer als een trein, en er komt weer ruimte voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Gelukkig, we kunnen onze Stap-In camper weer inzetten!

Wanneer stap jij in bij Adullam??