Gezelligheid op de Duikenburgse Wintermarkt

Stap in bij de Wintermarkt in Echteld

Het begon al tijdens de rit naar Echteld. De receptie van Adullam belde op: "Er rijdt nu een vrouw achter jullie die ziet dat jullie bij elke bocht een scheut benzine verliezen, wil je dat even checken?" Oké, vooruit! Hoofd uit het raam, een bocht door, en ja hoor... weer een scheut benzine op de weg. Dat is niet de bedoeling...

Een opvallend bord ‘Stap in bij Adullam en doe de Quick-scan’ vroeg om extra uitleg, maar al snel zaten de eerste mensen in de camper om de scan te maken. Uit de camper klonk regelmatig een verbaasde reactie: “die score hadden we niet verwacht. Misschien dat ik toch maar eens een dagje mee moet gaan lopen bij een van jullie locaties!”

Natuurlijk vertellen wij hen enthousiast over het werk bij Adullam, en wat dat nu zo bijzonder maakt. Want wie vindt het niet fijn om na een week vakantie op het werk te komen, en van alle kanten horen: “Wat fijn dat je er bent, we hebben je écht gemist!”

Verschillende nieuwsgierige kinderen kwamen ook even bij ons langs. Bij de vraag “Weten jullie wat Adullam is?” kregen we de reactie: “Is dat een land vol met gehandicapten?” Dit bezorgde bij ons een grote glimlach op het gezicht. We gaven hen een foldertje mee en vertelde hen meer over onze bijzondere doelgroep. Niet alleen kinderen waren nieuwsgierig, ook raakte wij in gesprek met verschillende zij-instromers. Regelmatig kregen we te horen dat het huidige werk niet veel voldoening gaf en dit werk hen juist wel erg aan sprak. Zij zijn van harte uitgenodigd om een dag mee te lopen om eens te ervaren wat werken bij Adullam inhoud.

Kijk daarvoor op werkenbijadullam.nl